Kviz IZBERI ALI POBERI

Nov kviz šov IZBERI ALI POBERI, kjer 4 tekmovalci ugibajo in iščejo pravo besedo. Igra poteka v stilu legendarnih vislic, pri iskanju rešitve pa bodo na pomoč priskočijo t.i. angeli, kjer se predstavljajo kandidatke za Miss Universe Slovenija 2017.

Voditelj kviza je simpatični Žan Papič, stand up komik, igralec ter velik ljubitelj prostovoljstva.

Kviz IZBERI ALI POBERI je na sporedu od ponedeljka do petka, ob 20.30. uri. V vsaki oddaji nastopijo 4 tekmovalci, zmagovalci posamezne oddaje pa se nato skupaj pomerijo v petkovi finalni oddaji. Na zmagovalce seveda čakajo tudi mamljive in lepe nagrade.

Kviz je lasten format produkcijske hiše VPK in Whoa Format iz Hrvaške, premierno pa je zaživel ravno na slovenski komercialni televiziji TV3.

V voditeljske vode se je podal simpatični Primorec Žan Papič, stand up komik, voditelj, igralec in novinar v oddaji Ambienti. Nadobudni 25-letni Žan, ki je leta 2011 osvojil 2. mesto na izboru za stand up komika leta, je oder delil že z mnogimi znanimi slovenskimi in tujimi komiki, kot so Jonas Žnidaršič, Vid Valič, Rambo Amadeus in še mnogi drugi, programsko in tehnično pa vodi tudi stand up večere skupaj s Klubom študentov Sežana.

Žan se ne ustraši nobenega izziva, zato je mu je samostojna vloga voditelja pisana na kožo. »Kviz Izberi ali poberi je nekaj novega, svežega in zabavnega, kar lahko ponudimo gledalcem v večernih urah. Odkrivali in iskali bomo besede, se pogovarjali s tekmovalci, kaj zanimivega pa bomo izvedeli tudi od »angelov«, to bodo v začetni fazi kandidatke za Miss Universe Slovenija. Veselim se izziva in sodelovanja, zato me ne pozabite spremljati, dobro se bomo imeli« je povedal mladi novi obraz TV3 Žan Papič.
 
TV3 NA FB
TV3
Ostale serije
Bandolera, 2. sezona
Družinski zdravnik
 
 
PRO TV – medijska produkcija d.o.o.
PRO TV d.o.o.
Kranjčeva 22
1000 Ljubljana
Tel: 01 236 2835
osebna izkaznica
 
Trženje
trzenje@tv3-slo.si
PR
pr@tv3-slo.si
Cenik
Cenik TV3 2018.pdf
  Pogoji sodelovanja Ezoterika (31.05.2017)
E-pošta: 12hisatv@gmail.com


Pogoji sodelovanja Inventura življenja (01.07.2017)
E-pošta: 12hisatv@gmail.com
Splošni pogoji sodelovanja v televizijski oddaji Roka usode (13.12.2017) Splošni pogoji sodelovanja v televizijski oddaji Dolina zdravja (13.12.2017) Splošni pogoji sodelovanja v televizijski oddaji Pokaži kaj znaš (13.01.2018)
© 2019 Pro TV d.o.o.