Kdo so tekmovalci v resničnostnem šovu Zlati rezzz?

20. september 2017 ob 15.04
Prvi slovenski frizerski resničnostni šov
Prvi slovenski frizerski resničnostni šov je na sporedu vsako soboto ob 21. uri.
Vodi Nataša Naneva.


Že imate svojega favorita? Kdo si po vaše zasluži zmago v prvem frizerskem resničnostnem šovu Zlati rezzz na TV3 Slovenija?

Tekmovalci prvega slovenskega frizerskega resničnostnega šova so: 

Dagmar Kalčič prihaja iz Prebolda in frizira že okoli 15 let. Dagmar bo v šovu stremela k popolnosti, kot negativno lastnost pa šteje svojo eksplozivnost.

Leja Mlinarič prihaja iz Novega mesta in v frizerstvu dela 8 let. V šovu želi doseči to, da ne izpade prva. Njena največja želja pa je osebnostna rast.

Dolenjka Ana Rajar prihaja iz Novega mesta in se s frizerstvom ukvarja že več kot desetletje. V šov so jo - za razliko od večine - prijavile prijateljice, oddaja pa bo zanjo dodaten izziv v življenju. Zase pravi, da je dobrosrčna in željna novih znanj.

Suzana Jankovič je stara 32 let in prihaja iz Kamnika. Je zelo vztrajna in zagnana za delo, v frizerskem poklicu pa dela 12 let. V šov se je prijavila, ker si želi nove izkušnje.

Maša Deželak Pisar prihaja s Koroške in poklic frizerja opravlja že 14 let. Zase pravi, da je zelo zgovorna in dobrovoljna, zna pa biti tudi malce zmedena in pozabljiva. V šov Zlati rezzz se je prijavila zaradi novih izkušenj in poznanstev.

Danica Štajer je najstarejša tekmovalka prvega frizerskega resničnostnega šova na naših tleh. Prihaja iz Škofje Loke in v frizerstvu dela že dobrih 30 let. V šov se je prijavila z razlogom, da dokaže, da so lahko tudi starejši frizerji tako spretni, kot njihovi mlajši tekmeci.

Marko Hriberšek prihaja iz okolice Velenja. Star je 26 let in kot frizer najraje dela trajne. V šov se je prijavil z željo po pridobivanju novega znanja in novih poznanstev.

Nives Grlj prihaja iz Maribora in zase pravi, da je v šov prišla predstavit sebe in svoje delo. S frizerstvom se ukvarja že celih 15 let in ta poklic resnično opravlja s strastjo in užitkom.

Nešana Arnaut prihaja iz Vrhnike. Izkušnje s škarjami, glavniki, feni, barvami in ostalimi frizerskimi pripomočki nabira že 16 let. V šov se je prijavila z željo po odkrivanju novega in neznanega.

Aljaž Mesec prihaja iz Vrhnike in svoj poklic opravlja čarobnih 7 let. V šov se je prijavil z željo po novih znanjih in izkušnjah. Aljaž je eden redkih predstavnikov moškega spola, ki so se opogumili in prijavili v drzen in napet frizerski resničnostni šov Zlati rezzz.

Alenka Rožman je simpatična Ljubljančanka, ki svoj poklic opravlja že 9 let. V šov se je prijavila z željo, da premaga tremo pred kamerami.

Kot prvi pa je oddajo že zapustil Denis Švab iz Sevnice, ki frizira že 9 let. Pravi, da je zelo pozitivno naravnana oseba, ki ima v življenju zelo rad dogodivščine in preizkušnje. Kot zanimivost je poudaril tudi to, da ima vedno prav - tudi če to ne drži.Napovednik Zlati rezzz


 
TV3 NA FB
TV3
Zadnje dodane
 
 
PRO TV – medijska produkcija d.o.o.
PRO TV d.o.o.
Kranjčeva 22
1000 Ljubljana
Tel: 01 236 2835
osebna izkaznica
 
Trženje
trzenje@tv3-slo.si
PR
pr@tv3-slo.si
Cenik
Cenik TV3 2018.pdf
  Pogoji sodelovanja Ezoterika (31.05.2017)
E-pošta: 12hisatv@gmail.com


Pogoji sodelovanja Inventura življenja (01.07.2017)
E-pošta: 12hisatv@gmail.com
Splošni pogoji sodelovanja v televizijski oddaji Roka usode (13.12.2017) Splošni pogoji sodelovanja v televizijski oddaji Dolina zdravja (13.12.2017) Splošni pogoji sodelovanja v televizijski oddaji Pokaži kaj znaš (13.01.2018)
© 2018 Pro TV d.o.o.