Kviz IZBERI ALI POBERI
11.12.2017 ob 16.15 uri
Klepet ob kavi

Odpri zakladnico zanimivih zamisli, idej in informacij, ki jih Jasmina Kandorfer predaja skupaj z zanimivimi gosti v oddaji Klepet ob kavi.

Edinstvena pogovorna oddaja, ki je na sporedu vsak delovnik od 18.15, gledalcem z voditeljico Jasmino Kandorfer ponuja zanimive, aktualne in koristne vsebine, ki spodbujajo pozitiven pogled nase in na svet, namen oddaje je namreč krepiti slovenski optimizem in podati vsebine, ki so sicer težje dosegljive.

Jasmina vsak delavnik išče odgovore in nasvete za reševanje vsakdanjih izzivov sodobnega časa, s strokovnjaki, ki razkrivajo tudi povsem praktične načine, kako vsebine uporabiti v vsakdanjem življenju.

Naravna lepota, življenje v sožitju z naravo, zdrava prehrana, ustvarjalnost, duhovnost, iznajdljivost, uspeh, medsebojni odnosi, dobro počutje … vse to in še več na edinstven način raziskuje Jasmina z izbranimi strokovnjaki, ki se v oddaji pojavljajo kot stalni ali priložnostni gostje.

ZAKAJ JE ODDAJA »KLEPET OB KAVI« DRUGAČNA OD OSTALIH? Ustvarjalci oddajo pripravljajo na povsem drugačen način in s pristopom, ki v človeku stimulira desno možgansko hemisfero.

Vse več ljudi izgublja stik s svojo intuitivno stranjo, ustvarjalnostjo in sposobnostjo razmišljanja izven okvirjev. Z gledanjem oddaje tako načrtno spodbujate delovanje desne polovice možganov in dosežete rapidno razvijanje sposobnosti fleksibilnega razmišljanja, intuitivnega reševanja problemov, ustvarjalnega načrtovanja, odločanja glede na vrednote, iskanje novih rešitev, senzitivnosti ter empatije do drugih.
 
PRO TV – medijska produkcija d.o.o.
PRO TV d.o.o.
Kranjčeva 22
1000 Ljubljana
Tel: 01 236 2835
osebna izkaznica
 
Trženje
trzenje@tv3-slo.si
PR
pr@tv3-slo.si
Cenik
Cenik TV3 2017.pdf
  Pogoji sodelovanja Kvizkoteka (09.11.2015)
E-pošta: kvizkotekatv3@gmail.com
Telefon: 051 824 009


Pogoji sodelovanja Ezoterika (02.05.2016)
E-pošta: 12hisatv@gmail.com
© 2017 Pro TV d.o.o.